Renault Ros amb la VI Cursa de La Roca Negra.

 

Tot un orgull poder patrocinar la Cursa de La Roca Negra, tant arrelada a Sant Boi com ho és Renault Ros, Concessionari Oficial Renault, que va iniciar la seva activitat allà pel 1931 a la nostra ciutat.

Renault Ros ha anat canviant d’ubicació, creixent i esforçant-se cada dia més, com ho fan els corredors de La Cursa per a superar-se.

Doncs, volem animar a tots i a totes a que participeu en aquesta Cursa, que compta amb el suport de molts simpatitzants i voluntaris que la fan possible, així com els herois i les heroïnes que s’animen a participar en un recorregut que és un tot un repte.

En l’esforç per millorar, la gamma Renault Crossover ha anat creixent i afegint vehicles tant innovadors i versàtils com són el Renault Captur, Renault Kadjar i Renault Koleos que us ajudaran a arribar als cims en les curses trails que volgueu participar.

Com ens agraden els reptes, només volem contribuir en aconseguir una gran festa de germanor per a Sant Boi i per l’esport i gaudir d’una jornada innovidable per a tothom el proper 4 de juny de 2017!

Renault Ros

Carretera de la Santa Creu de Calafell, 1. SANT BOI. T. 936522051